The Best Games Section is HERE!!GO

KPN Veilig
KPN Veilig

KPN Veilig17.6.0014350

  
Category: TOOLS
By: KPN
2486
PEGI 3

KPN Veilig is een antivirus programma voor je tablet en smartphone. De antivirus van KPN Veilig houdt virussen en spyware buiten de deur. Maar KPN Veilig beschermt je smartphone ook tegen andere internetgevaren.

KPN Veilig is gratis beschikbaar voor 2 apparaten voor alle KPN klanten met een Internet abonnement. Je kunt KPN Veilig uitbreiden naar 5 apparaten.

Volg de volgende 3 stappen voor installatie:
1. Hou je KPN ID gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand (of maak deze aan via MijnKPN)
2. Download de app en log in met je KPN ID
3. Volg de installatiestappen van KPN Veilig op je smartphone of tablet
Nu is je smartphone beveiligd met een antivirus en andere beveiligingsmethoden. Wil je nog meer apparaten beschermen? Volg dan stap 2 en 3 voor elk apparaat dat je wilt beveiligen.

Via de beheerpagina van KPN Veilig (veilig.kpn.com) kun je apparaten toevoegen of verwijderen, KPN Veilig (opnieuw) downloaden en apparaten een naam geven. Ook zie je hoeveel licenties je nog over hebt om andere apparaten te beveiligen met de antivirus van KPN Veilig. Er is ook een KPN Veilig versie voor je pc/laptop.

KPN Veilig biedt de volgende functionaliteiten:
- Antivirus
- Veilig browsen
- Huisregels
- ‘Finder’
- Privacy van apps
- Oproepen blokkeren

KPN Veilig heeft toegang nodig tot apparaat beheerdersrechten als u het apparaat op afstand wilt wissen en vergrendelen. Daarnaast vraagt KPN Veilig toestemming voor het gebruik van Toegankelijkheidsservices. Deze services worden met name gebruikt voor de Huisregels. Hiermee kunnen ouders het gebruik van apps voor kinderen beperken en schadelijke webcontent blokkeren.

Note: This app uses the Device Administrator permission.


What's New

We hebben de functie Oproepen blokkeren verwijderd vanwege gewijzigde Google voorwaarden. Daarnaast hebben we ondersteuning voor Android 9 toegevoegd.Number of Downloads :

100,000+ downloads

Last Update :

Dec 20, 2018

Current Version :

17.6.0014350

Developer :

KPN

File Size :

6.95 MB

Developer email :

apps@kpn.com


Send Us Your Comment

Comments - (No Comments Yet)

No Comments Yet