The Best Games Section is HERE!!GO

Radio 10
Radio 10

Radio 105.1.0

  
922
PEGI 3

Met de Radio 10-app luister je altijd en overal naar je favoriete radiozender. In de vernieuwde Radio 10-app, die samen met jou is ontwikkeld, heb je je favoriete radiozender altijd en overal bij je.
Luister live naar Radio 10 of naar digitale stations als Guilty Pleasures en 60’s & 70’s Hits en doe mee aan de leukste acties.
Via de nieuwe app is het nog eenvoudiger om berichten te sturen naar de studio. Zo praat je gemakkelijk met jouw favoriete 10-dj’s!

We zijn constant bezig om de Radio 10-app verbeteren. Heb jij een vraag of tip om de app beter te maken? Stuur een mail naar redactie@radio10.nl.


What's New

Het homescherm van de app is in een nieuw jasje gestoken! Je ziet nu direct wanneer je de app opent de programmering én alle nummers die je net met de radio hebt meegezongen. Ook hoef je niet meer te zoeken naar je favoriete, recent afgespeelde stations. Die staan nu namelijk ook in het homescherm. En wil je een bericht sturen naar de studio? Dan hoeft dat niet langer in één regel te passen! Laat je snel wat van je horen?Number of Downloads :

100,000+ downloads

Last Update :

Jan 23, 2019

Current Version :

5.1.0

Developer :

Talpa Radio Holding

File Size :

15.65 MB

Developer email :

info@radio10.nl


Send Us Your Comment

Comments - (No Comments Yet)

No Comments Yet