Play van KPN

  • Required android : Unknown
  • Google Play Rating :
Download Now
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Play van KPN
Met Play van KPN kijk je Online TV zoals jij dat wilt. De basis is simpel: één app voor je tablet of smartphone waarmee jij online TV kijkt, bij welke internetaanbieder je ook zit. 

De voordelen van Play:
- Geen contract, maandelijks opzegbaar.
- Geen kastjes en kabels door je huis.
- Geen vast TV abonnement meer nodig.
- Alleen de meest populaire TV zenders, niet meer betalen voor zenders waar je niet naar kijkt.
- Kijk op jouw favoriete devices; mobiel, tablet, laptop of TV met Chromecast en AirPlay.

Hoe werkt het?
In 3 simpele stappen kun je Online TV kijken:
1. Download de app of open de Webplayer om op je laptop te kijken.
2. Maak een account aan via www.playvankpn.nl Dat is binnen een paar minuten geregeld.
3. Log in en geniet met kijken! Je kunt het vrijblijvend een maand gratis proberen.

Wat kan ik met Play van KPN?
- Live TV kijken
Met Play kijk je de 23 populairste Live tv-zenders in HD. Bekijk hier het volledige zenderaanbod.

- Opnemen en Gemist
Neem tv-programma’s op en bepaal zelf wanneer jij ze kijkt. Of het nu gaat om een gave serie of een interessante documentaire. Je kunt tot 200 uur aan programma’s gratis opnemen.
Met Gemist kijk je programma’s terug tot 7 dagen na de uitzending. Zo hoef je niets meer mis te lopen van NPO, SBS, Comedy Central, Discovery ID, TLC & National Geographic.

- Exclusieve content
Met Play kijk je naar exclusieve content van KPN Presenteert. Ontdek de wereld van muziek, zie de mooiste sportverhalen van eigen bodem en de kijk naar de nieuwste Nederlandse kwaliteitsseries.

- Personal TV
Het gevoel dat er niks leuks op TV is, herken je dat? Met Play staan er altijd aanbevelingen voor je klaar die passen bij je smaak, omdat jouw kijkgedrag bepaalt wat wij je voorschotelen. Organiseer je ideale tv-moment met het Play-pinbord, een playlist waar je jouw favoriete series, films en programma’s aan toevoegt. Of weet je even niet wat je wilt kijken? Met de verras-me feature helpen we jou op basis van jouw voorkeuren.

Waar werkt Play?
Play werkt met iedere internetverbinding in Nederland, zowel via Wifi als mobiele 3G- en 4G-netwerken. Je kijkt dus Online TV bijvoorbeeld thuis op de bank of onderweg in de trein. Pas wel op: gebruik je een mobiel netwerk, dan verbruik je data uit je bundel.

Wat kost Play?
Play is de eerste maand gratis en kost daarna €9,99 per maand. Verder is Play maandelijks opzegbaar; je zit dus nergens aan vast.

Met welke toestellen werkt het?
De Play-app werkt met Android-versie 4.3 en hoger. We kunnen niet garanderen dat Play op jailbroken en rooted devices werkt, of op bètaversies van besturingssystemen. Check www.playvankpn.nl/specs.htm voor een volledig overzicht van ondersteunde devices.

Op hoeveel devices kan ik Play gebruiken?
Je kunt je Play abonnement gewoon delen met een vriend of vriendin. Je kunt namelijk op twee devices tegelijk kijken. Daarnaast kun je vijf devices aanmelden.

Hoe kijk ik TV op mijn laptop?
Met Play van KPN kijk je via de Webplayer ook Live naar de meest populaire TV zenders. De Webplayer is nog in bèta en volop in ontwikkeling, dus het kan zijn dat er nog foutjes in zitten. Ook zijn nog niet alle mogelijkheden van de app beschikbaar in de Webplayer.

Kan ik zonder kabel TV kijken?
Ja, met Play van KPN kijk je zonder kabel TV. Het enige dat je nodig hebt is internet, een Play account en een toestel om te kijken. Het voordeel is dat je dus minder kabels door je huis hebt én dat je niet aan een vast contract vast zit. Want Play van KPN is maandelijks opzegbaar.

Zit ik ergens aan vast na de gratis maand?
Nee, de eerste gratis maand is geheel vrijblijvend. Als Play van KPN bevalt hoef je niets te doen en kun je automatisch blijven kijken. Is Play van KPN toch niets voor jou, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt op ieder moment online opzeggen in MijnPlay. Om het je makkelijk te maken sturen we je een reminder mail een week voordat je gratis maand voorbij is.
Changes :
In deze versie van de app is het weer mogelijk om streams af te spelen op alle apparaten. Ook hebben we ondersteuning toegevoegd voor Android 8.
Download Play van KPN ver 1.5.1
Download APK
DL Using QR
Other apps created by this developer

Write Your Comment

If you have any comment regarding this app, you can write it down for other visitors.