The Best Games Section is HERE!!GO

Bibliotheek
Bibliotheek

Bibliotheek4.0.15

  
1785
PEGI 3

Met deze app kun je ruim 20.000 e-books van de online Bibliotheek lezen, zoals thrillers, romans, non-fictie en kinderboeken.

Je kunt e-books lenen met een lidmaatschap van je lokale Bibliotheek of met een digitaal lidmaatschap van de online Bibliotheek. Ben je nog geen lid? Bekijk dan de mogelijkheden op www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice/lid-worden.html.

Ben je lid van een lokale Bibliotheek en leen je voor het eerst e-books? Registreer je dan eenmalig gratis voor de online Bibliotheek.

Je kiest e-books uit op de website van de online Bibliotheek en leest ze daarna in deze app. Geleende e-books komen op je boekenplank op de website en in de app te staan.

Als de leentermijn van 3 weken voorbij is, verdwijnen de e-books automatisch van je boekenplank.

Veel leesplezier!

****

Sinds de update van 5 oktober heeft de app bij sommige klanten moeite met het binnenhalen van de boekenplank. Op www.onlinebibliotheek.nl/storingen staat wat je hieraan kunt doen. We werken hard aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak!


What's New

Deze update verhelpt het probleem waarbij sommige gebruikers geen nieuwe e-books konden ophalen of hun boekenplank niet konden verversen.Number of Downloads :

100,000+ downloads

Last Update :

Jan 18, 2019

Current Version :

4.0.15

Developer :

De Bibliotheek

File Size :

13.33 MB

Developer email :

info@bibliotheek.nl


Send Us Your Comment

Comments - (No Comments Yet)

No Comments Yet