The Best Games Section is HERE!!GO

NPO Zappelin
NPO Zappelin

NPO Zappelin2.5.5

  
Category: ENTERTAINMENT
By: NPO
1681
PEGI 3

Kinderen leren spelenderwijs met deze gratis Android-applicatie van NPO Zappelin; de zender van de NPO voor kinderen van twee tot zes jaar. Met de NPO Zappelin-app speel je spelletjes, lees je verhaaltjes, maak je tekeningen en zing je liedjes met Nienke, Cor Bakker en veel anderen. Je kunt live NPO Zappelin kijken en afleveringen van NPO Zappelin terugkijken.

Deze app plaatst cookies om het gebruik van de verschillende onderdelen te meten. Met installatie van de NPO Zappelin-app ga je hiermee akkoord.

Voor gebruik van de nieuwste versie van deze app heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Problemen oplossen:
- Hoge internetkosten: De NPO Zappelin-app is gratis. Het dataverkeer dat nodig is voor het streamen van video’s. In het oudermenu kun je de optie 'wifi download' aanzetten. Er wordt dan alleen gedownload of gestreamd wanneer je toestel verbonden is met wifi.

- Mijn lievelingsprogramma staat er niet in: NPO Zappelin heeft niet van alle programma’s die op tv te zien zijn de rechten om ze ook in de app beschikbaar te stellen. Bovendien zijn programma’s vanwege deze rechten beperkt beschikbaar in de app. De filmpjes verversen dus dagelijks en in een vakantieperiode zijn er minder video’s beschikbaar.

- Vol geheugen: De app slaat de boekjes, spelletjes en knutsels op, zodat je ze ook zonder internet kunt bekijken. Mocht het geheugen van je telefoon of tablet hierdoor vollopen, ga dan naar het ouderscherm en wis bestanden die je niet veel gebruikt.

- App niet beschikbaar buiten Nederland: NPO Zappelin heeft helaas geen rechten om de filmpjes in het buitenland aan te bieden. De NPO Zappelin-app is daarom alleen beschikbaar voor Nederlandse accounts.

- Vragen over of problemen met de app: mail naar post@npozappelin.nl voor support. Vragen die bij de recensies staan kunnen we helaas niet beantwoorden, omdat die mailadressen niet beschikbaar zijn voor ons.

- Vragen over of problemen met de app: mail naar post@npozappelin.nl voor support. Vragen die bij de recensies staan kunnen we helaas niet beantwoorden, omdat die mailadressen niet beschikbaar zijn voor ons.


What's New

- Verbeteringen in de gebruikerservaring, zoals de player en het menu
- Verschillende bugfixesNumber of Downloads :

100,000+ downloads

Last Update :

Jun 28, 2018

Current Version :

2.5.5

Developer :

NPO

File Size :

74.07 MB

Developer email :

post@npozappelin.nl


Send Us Your Comment

Comments - (No Comments Yet)

No Comments Yet