The Best Games Section is HERE!!GO

Finnik Kenteken Opzoeken
Finnik Kenteken Opzoeken

Finnik Kenteken Opzoeken3.1.0

  

De Finnik Kenteken Opzoeken app biedt informatie over alle auto’s met een kenteken in Nederland. Vul een kenteken in en bekijk gratis alle informatie over een auto, zoals de APK-vervaldatum, nieuwprijs en het aantal eigenaren. Ook kan je gratis de tellerstand controleren. De informatie komt uit betrouwbare bronnen zoals RDW, Autotelex, Autotrust en Autozine.

Naast de auto informatie is het mogelijk kenmerken aan een kenteken toe te voegen zoals je huidige auto en/of favoriete auto. Verder bouw je met het spotten van auto’s een historie op waardoor je altijd jouw gespotte auto’s bij de hand hebt. Je kunt het autorapport delen via social media.

Finnik is het online platform dat consumenten zekerder maakt over auto’s met het meest uitgebreide Autorapport van Nederland. Bovendien biedt Finnik veel autonieuws en informatie over het kopen, rijden en verkopen van een auto. De Finnik app is ontstaan vanuit de apps iKenteken en Kenteken Opzoeken.

Meer informatie over Finnik kan je vinden op https://www.finnik.nl
* Toelichting machtigingen *
Finnik vindt je privacy belangrijk en doet er alles aan om deze te waarborgen! Als onderdeel van een RDW provider voldoen wij bovendien aan strenge wet- en regelgeving.


- Opslag op USB of SD:
Finnik vraagt dit recht uitsluitend om hele kleine afbeeldingen van voertuigen lokaal te kunnen opslaan, zodat de historie en favoriet lijsten sneller laden en we het dataverkeer voor je kunnen beperken.

- Internetverbinding:
Finnik vraagt dit recht om voertuiggegevens en afbeeldingen te kunnen ophalen.


What's New

Met deze update van de kenteken app hebben we tegen een kleine vergoeding extra informatie en diensten beschikbaar gesteld. Daarbij hebben we naar jullie feedback geluisterd.

Nieuwe functionaliteiten:
- Premium Autorapport
- Opties & accessoires
- APK historie, incl. reparatiepunten
- Eigenaar historie
- Voertuigstatus historie (bijv. gestolen, WOK, gesloopt, geëxporteerd)
- Advertentievrij Autorapport
- Milieusticker bestellen
- Keuze tekstuele of tabel-vormige samenvattingNumber of Downloads :

1,000,000+ downloads

Last Update :

Oct 26, 2016

Current Version :

3.1.0

File Size :

9.27 MB

Developer email :

hallo@finnik.nl


Send Us Your Comment

Comments - (No Comments Yet)

No Comments Yet