The Best Games Section is HERE!!GO

Moet ik naar de dokter?
Moet ik naar de dokter?

Moet ik naar de dokter?1.3.27

  
Category: MEDICAL
421
PEGI 3

De beste medische app van Nederland is hét hulpmiddel dat voor u de vraag beantwoordt óf en wanneer u naar de dokter moet. De app heeft het CE keurmerk, is winnaar van de nationale ‘Health app Award’ 2013 en is goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

De juiste zorg, op het juiste moment op de juiste plaats.
Een kind met koorts? Hardnekkige huiduitslag? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts NU nodig is. De app ‘Moet ik naar de dokter?’geeft u hier 24/7 antwoord op. U klikt aan waar u last heeft en op basis van een aantal vragen die gebaseerd zijn op de Nederlandse Triage Standaarden komt de app met een advies dat gebaseerd is op uw antwoorden.

De app geeft aan of u wel of niet contact op moet nemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Door de samenwerking met Thuisarts.nl geeft de app ook zelfzorgadviezen wat u zelf kunt doen om uw klachten te verlichten.

Hulp. Hoe laat het ook is en waar u ook bent.
U kunt de app 24/7 gebruiken en mede door de GPS module kunt u vanuit de app meteen de route naar uw dichtstbijzijnde huisarts of huisartsenpost plannen.


What's New

Diverse bug fixesNumber of Downloads :

100,000+ downloads

Last Update :

Jan 28, 2019

Current Version :

1.3.27

Developer :

MINDD B.V.

File Size :

12.66 MB

Developer email :

info@moetiknaardedokter.nl


Send Us Your Comment

Comments - (No Comments Yet)

No Comments Yet