The Best Games Section is HERE!!GO

Mijn Eetmeter
Mijn Eetmeter

Mijn Eetmeter3.5 b1

  
2061
Everyone

Wil je gezond eten? Met deze app heb je altijd een eetdagboek op zak. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorieën eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf. Waar je ook bent, met of zonder internetverbinding. Je krijgt grip op je gewicht met de ingebouwde BMI-meter. Werken aan je gezondheid was nog nooit zo makkelijk!

Mijn Eetmeter app geeft je inzicht in 25 verschillende voedingsstoffen: van vitamines en mineralen, tot vetten en koolhydraten. Alle gegevens komen uit de Levenmiddelendatabank (LeDa) van het Voedingscentrum en RIVM. Hiermee ben je altijd verzekerd van de meest betrouwbare gegevens over je voeding.

Deze app wisselt gegevens uit met de site Mijn Voedingscentrum. Als gebruiker log je in op de app met je inlognaam en wachtwoord. Nog geen account? Je maakt hem gratis aan via deze app. Op www.MijnVoedingscentrum.nl vind je uitgebreidere adviezen, meer handige tools, en kun je het dagboek en de resultaten downloaden en printen.


What's New

Wegens aangescherpte beveiligingsmaatregelen zijn we begonnen met de uitfasering van oudere Android versies. Over twee weken kan de app helaas niet meer gebruikt worden op versie 4.x. Daarnaast zijn enkele kleine bugs opgelost.Number of Downloads :

500,000+ downloads

Last Update :

May 30, 2018

Current Version :

3.5 b1

Developer :

Voedingscentrum

File Size :

3.16 MB

Developer email :

eetmeter@voedingscentrum.nl


Send Us Your Comment

Comments - (No Comments Yet)

No Comments Yet