از بخش بهترین بازی ها دیدن کنیدنمایش

NPO Zappelin
NPO Zappelin

دانلود NPO Zappelin 2.5.4

  
دسته: سرگرمی
توسط: NPO
3.8335373401642 1634
1634
ANDROID
0
رده سنی: همه سنین

Kinderen leren spelenderwijs met deze gratis Android-applicatie van NPO Zappelin; de zender van de NPO voor kinderen van twee tot zes jaar. Met de NPO Zappelin-app speel je spelletjes, lees je verhaaltjes, maak je tekeningen en zing je liedjes met Nienke , Cor Bakker en veel anderen. Je kunt live NPO Zappelin kijken en afleveringen van NPO Zappelin terugkijken.

Zappelin kan je nu echt óveral mee naar toe nemen. Om de zomervakantie te vieren geeft Zappelin ook échte vakantiekoffertjes weg! Download of update de vernieuwde Zappelin-app, vul het formulier in de koffer in en vraag een koffer voor jouw kind aan! Wees er snel bij, want op=op.

Deze app plaatst cookies om het gebruik van de verschillende onderdelen te meten. Met installatie van de NPO Zappelin-app ga je hiermee akkoord.

Voor gebruik van de nieuwste versie van deze app heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Problemen oplossen:
- Hoge internetkosten: De NPO Zappelin-app is gratis. Het dataverkeer dat nodig is voor het streamen van video’s. In het oudermenu kun je de optie 'wifi download' aanzetten. Er wordt dan alleen gedownload of gestreamd wanneer je toestel verbonden is met wifi.

- Mijn lievelingsprogramma staat er niet in: NPO Zappelin heeft niet van alle programma’s die op tv te zien zijn de rechten om ze ook in de app beschikbaar te stellen. Bovendien zijn programma’s vanwege deze rechten beperkt beschikbaar in de app. De filmpjes verversen dus dagelijks en in een vakantieperiode zijn er minder video’s beschikbaar.

- Vol geheugen: De app slaat de boekjes, spelletjes en knutsels op, zodat je ze ook zonder internet kunt bekijken. Mocht het geheugen van je telefoon of tablet hierdoor vollopen, ga dan naar het ouderscherm en wis bestanden die je niet veel gebruikt.

- App niet beschikbaar buiten Nederland: NPO Zappelin heeft helaas geen rechten om de filmpjes in het buitenland aan te bieden. De NPO Zappelin-app is daarom alleen beschikbaar voor Nederlandse accounts.

- Vragen over of problemen met de app: mail naar post@npozappelin.nl voor support. Vragen die bij de recensies staan kunnen we helaas niet beantwoorden, omdat die mailadressen niet beschikbaar zijn voor ons.

- Vragen over of problemen met de app: mail naar post@npozappelin.nl voor support. Vragen die bij de recensies staan kunnen we helaas niet beantwoorden, omdat die mailadressen niet beschikbaar zijn voor ons.


تغییرات :

- Kijkwijzer toegevoegd
- Diverse verbeteringen en foutoplossingenتعداد دانلود :

100,000+ دانلود

آخرین بروزرسانی :

Aug 10, 2017

نسخه فعلی :

2.5.4

توسعه دهنده :

NPO

حجم فایل :

81.72 مگابایت

ایمیل توسعه دهنده :

post@npozappelin.nl

دیدگاه شما چیست؟

نظرات کاربران - (بدون دیدگاه)

بدون دیدگاه
ارسال پیشنهاد و انتقاد